Szűrés

A(z) Huawei AppGallery kulcsszót tartalmazó cikkek

Már egymillióan töltötték le a magyar fejlesztésű VIMAGE applikációt az AppGalleryből

2021. december 22. -

Már az egymilliomodik letöltést is átlépte a VIMAGE nevű fotóanimációs app, amelyet korábban a HUAWEI az AppGallery egyik legjobb alkalmazásának választott. A magyar fejlesztésű applikáció Nyugat- és Kelet-Európában egyaránt sikeres, több mint 80 ezer magyarországi AppGallery-felhasználó telefonján is ott lapul a varázslatos képszerkesztő, melynek tulajdonosai már egy újabb művészi alkalmazást is útjára indítottak.

Tovább

HUAWEI Technologies: A HMS-be integrált alkalmazások száma 81%-kal nőtt tavalyhoz képest

2021. november 9. -

Ugrásszerűen – egy év alatt 81%-kal – nőtt a HUAWEI Mobile Services-be (HMS) integrált alkalmazások száma, a havi aktív AppGallery felhasználók száma pedig meghaladta az 560 milliót– jelentette be a HUAWEI Technologies Lisszabonban, az éves fejlesztői konferenciáján. A vállalat a 2021-es Web Summit-on beszámolt legújabb, harmadik negyedéves ökoszisztéma-növekedési adatairól. Minden kulcsfontosságú mutató, az alkalmazások mennyisége, a regisztrált fejlesztők száma és a havi aktív felhasználók mennyisége (MAU) is nőtt. Ez megerősítette a HMS pozícióját, mint a harmadik legnagyobb globális mobil ökoszisztéma.

Tovább

Az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető az AppGallery kínálatában

2021. július 6. -

Két, világszerte népszerű játékkal bővítette kínálatát a Huawei alkalmazás áruháza. Az AppGalleryben immár az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető. 

Tovább

200.000 dollár összdíjazású versenyre hív a Huawei

2021. július 1. -

Fiatal művészek és designerek kreativitását célozza meg a Huawei Technologies saját szervezésű, nemzetközi tervezői versenye, a Huawei Next Design Awards 2021. 

Tovább